Pages

Thursday, 22 November 2012

Tak bole upload gambar dlm blog... picasa web album penuh

Ini kali ke 2 kena cam nie...
Kali pertama... kita sendiri tak tau cam mana bole ok semula... godak sana godak sini... clear sana clear sini...hehehehe at last ok balik.. sebulan lebih gak menghadapi problem.

Ni kali ke 2... Cam mana nak buat nie... kononnya nak upload gambar menu dinner semalam... tapi ini pulak yang keluar...

Whoops! You're out of space. You are currently using 100% of your 1 GB quota for photos.
Upgrade storage
Photos are stored in your Picasa Web Albums account and are included in your 1 GB free quota for photos. Additional storage that
you purchase is shared between several Google products and is in addition to your free quota.
Learn more

pusing sana pusing sini...cuba nak rectify problem... apa kena la pulak kali nie...akhirnya give up...off laptop...pi tido dengan kepala dok pikir...cam mana gaya nya nak buat ini.....

sampai ke masa entri nie still cud't solve problem... call sis's..pls help pls help... apa nak buat sekarang nie..
dia suruh google dulu... type kan problem...

jumpa dari satu blog ke blog yang lain menghadapi problem yang sama...
last jumpa blog http://qaseyhoney.blogspot.sg/... nanti nak follow blog kawan nie..

InsyAllah malam karang nak cuba... semuga berhasil dengan baik...

Tq http://qaseyhoney.blogspot.sg/... for the info...


2 comments:

  1. salam sis..i face the same prob..mcmna nak buat sis?/need help..tq :)

    ReplyDelete
  2. maaf kan saya nurul... baru perasan ada comment di sini..hehehe.. cuba klik kat blog Qasey Honey... saya pun ikut step2 di sana...klu tak bole juga... email saya.. morisaid07@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...